Gezond zwanger worden

Wil je gezond zwanger worden? Of loopt zwanger worden niet van een leien dakje? Wil je op een natuurlijke manier zwanger worden en je kindje de beste start meegeven?

Wanneer zwanger worden niet onmiddellijk lukt, is er soms sprake van een verminderde vruchtbaarheid maar vaak is er ook geen duidelijke aantoonbare medische oorzaak. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom zwanger worden niet lukt: hormonale stoornissen, een verstoorde menstruatiecyclus, PCOS, endometriose, schildklierproblemen maar ook levensstijl (voeding, beweging, slaap, niet roken…) en stress spelen een belangrijke rol.

Traject – Zwangerschapswens

In het traject Zwangerschapswens wil ik jou de beste kans geven op een natuurlijk zwangerschap en een gezond kindje. We starten met het in balans brengen van je hormonen, je stressniveau te verminderen en je lichaam in goede gezondheid te brengen. Daarnaast gaan we intensief aan de slag met energetische voetreflexologie. Onderzoek heeft al uitgewezen dat voetreflexologie een positief effect kan hebben op de vruchtbaarheid van vrouwen.

Wat houdt dit traject in?

Het traject bestaat uit 12 module waarbij we samen aan de slag gaan om je hormonen terug in balans te brengen en zo je slaagkans op een zwangerschap te vergroten.

Het traject Zwangerschapswens heeft een gelijkaardige inhoud als het traject Balanced woman maar we leggen meer de focus op gezond zwanger worden en we gaan intensiever inzetten op energetische voetreflexologie.

Inhoud modules:

  • Uitleg over hormonen en je hormonale cyclus
  • Oorzaken hormonale klachten
  • Aanpak klachten met persoonlijk en individueel advies over voeding, supplementen, beweging, slaap…
  • Stressbeheersing
  • Gezond zwanger worden
  • Energetische en hormonale voetreflexologie
  • Metamorfosetechniek (optioneel)
  • Symboliek klachten

Investeren in je hormonale gezondheid

Gezond zwanger worden vraagt inzet, tijd en geld. Wil je graag meer weten over de prijs van dit traject dan licht ik dit graag toe in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit traject of heb je specifieke vragen of noden, neem dan contact met me op.