Reviews

Ik startte bij Mieke het Balanced Woman traject omdat mijn menstruele cyclus een soort negatieve grip op mijn functioneren had. Ook migraineklachten vormden al geruime tijd een vraagteken in mijn leven. De holistische visie van Mieke sprak me aan. Haar ruime kijk laat zich eveneens blijken in de manier waarop ze me verwelkomde in haar traject. Dat zou zich namelijk afstemmen naar mijn tempo, prioriteiten en noden en dat deed het ook. Dankjewel Mieke!

Elisa

Via via kwam ik in contact met Mieke. Ik vroeg of ze me kon helpen om wat meer rust te vinden in mijn leven of om mezelf wat meer tot rust te brengen. Want alleen slaagde ik er niet meer in om mijn angsten onder controle te krijgen. Ik dacht zelf aan een supplement maar Mieke stelde voetreflexologie voor. Ik kende dit niet maar ik kreeg tijdens de eerste sessie meteen veel informatie en zag het helemaal zitten. Voetreflexologie heeft me echt geholpen om rust te vinden en die ook te behouden. Ik ben Mieke enorm dankbaar voor deze verandering in mijn leven. Ook als je vragen hebt omtrent voeding en supplementen kan je bij haar terecht voor duidelijke antwoorden.

E.B.

Ik volgde het traject Balanced Woman in Praktijk Vitami om op een meer holistische manier mijn migraine aan te pakken. Al sinds kind worstel ik met migraine, die doorheen de jaren chronisch was geworden. Met een klein hartje begon ik aan het traject; ik had al zoveel geprobeerd, en niets leek te helpen. Mieke gaf me een waaier aan tools in handen en het vertrouwen om zelf aan te voelen wat ik nodig had en bij me paste. Ik leerde dat vele kleine veranderingen samen een groot verschil kunnen maken. Nu, enkele maanden verder, zijn mijn aanvallen drastisch verminderd en is mijn migraine niet langer chronisch. Wanneer ik toch eens een aanval heb, is deze veel korter, minder heftig en beter te hanteren. Bedankt, Mieke, voor je hulp!

Leen

Ik werd in alle rust ontvangen en voorafgaand aan de sessie voetreflexologie was er een kort gesprek om te peilen naar klachten. Sinds een dikke maand had ik behoorlijk veel last van opvliegers ( frequent en intens) die hun intrede deden zowel overdag als ’s nachts. We wisselden de nodige informatie uit (wat ging eraan vooraf, de invloed van hormoondisbalans op het lichaam etc) en ik werd daarna uitgenodigd op een ligstoel plaats te nemen en toen kregen mijn voetjes eerst een badje met magnesium. Daarna werden beide voeten om de beurt behandeld met geoliede handen via zachte aanrakingen en masserende handelingen. Er werd me verteld waar er blokkades zaten. Deze waren soms wel en soms niet voelbaar voor me. Na de behandeling volgde er nog een gesprekje ter afronding. Er was ruimte om vragen te stellen en een subtiele aangereikte impuls om inzicht te laten ontstaan bij mij over bepaalde blokkades. Ik voelde dat er ruimte werd genomen voor mij en dat er vanuit kennis en voelen werd gewerkt. Een aanrader op zich. Vanaf dag 1 voelde ik verandering in de klachten waarmee ik gekomen was. De opvliegers waren veel minder intens én veel minder frequent. Ik werd er ’s nachts ook niet meer zo wakker van. Een verademing. Ook andere disbalansen werden gevoeld en behandeld. De detoxverschijnselen waren de dagen erna duidelijk merkbaar. Een beetje ongemakkelijk maar positief aangezien er balast uit het lichaam verdwijnt. Op een niet invasieve en fijne manier met je klachten bij de juiste persoon terechtkomen kan heel betekenisvol zijn. Zeer blij met deze ervaring! Aanrader!

Sigrid L.

Scroll naar boven